Cainele - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei.

miercuri, 12 august 2009

Chemarea filmului, a ispitei...


Closer-Ispita.
Parere personala : vazut, placut, revazut cu ochii mintii.Cine n-a facut-o pana acum, ar fi bine sa nu mai piarda timpul.
Pelicula percuteaza cerebral chiar daca face referiri la ce este sub centura de castitate a personajelor, demult pierduta sau care nu a existat niciodata.
Aviz amatorilor:nu faceti ceea ce vedeti in acest film, daca pretindeti ca va mai agatati de o farama de constrangeri morale.
Filmul alunga alte distrageri din campul preocuparilor privitorilor si focuseaza atentia spre o etalare a unor maturitati artistice precum Julia Roberts,Jude Law. Natalie Portman,Clive Owen. Intalnim vulgaritati lingvistice,marturisiri ce frizeaza minciuna, bruscate de rabufniri de sinceritate abrupta. Un joc al apei cu focul, al tainuirii cu franchetea, in care una o reprima pe alta si va lasa onoarea de a desemna imaginativ cui i se atribuie victoria
Subiectul este despre un sindrom sexual, ale carui victime- 2 perechi intr-un joc de tenis dublu imaginar-ce se permuteaza aproape aleatoriu si socant, isi plaseaza unul altuia mingea, pacatul si ispasirea. Impresia e de trib sexual in care se schimba partenerii sexuali comuni, cu o complicitate tacit ingaduita, pentru care principiile sunt lasate sa vestejeasca intr-o carte nedeschisa.
In noaptea ulterioara vizionarii filmului, am visat lame de ras ce imi sfasiau vesmintele si lumanari aprinse.Faceti voi legatura…
Vizionare sprancenata!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu