Cainele - singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei.

luni, 24 august 2009

Tribut de criza vocilor invizibile








Radio brasov sulfa in 16 lumanari pe un tort aniversar.
Echipa RBV?

O mana de oameni inimosi, curiosi,haiosi, ce animeaza actiunea si reactiunea, care dau impresia ca isi sustrag energia verbal si mental din multele prize focoase din studioul de emisie radiofonica de la care vrajesc auditoriul. Evolueaza de parca sunt conectati prin cabluri invizibile la sursele de informatii , ce le alimenteaza inundativ circumvolutiunile cerebrale.Un electrocardiograf le pulseaza ritmic bataile inimii intr-un acord frenetic si antrenant iar o morisca de vant atasata unui ventilator le moduleaza inflexiunile verbale si le regleaza afluenta vocala.Asta in emisie.On air.Cuvantul de ordine.
Pasiune, talent, insufletire, altruism, umanitate, voiciune, cultura artistica si practica sunt ustensilele cu care acesti animatori opereaza pe cord deschis in strafundurile toracelui auditor si le implanteaza, insufla apetitul pentru o noua si subjuganta dependenta radiofonica.
Ceea ce fac ei acolo, pe baricadele stradaniei lor, dovedeste ca se poate face mult cu putin, dar ca si putinul uneori poate cere foarte mult.
Bravo!

Un comentariu: